Julstäda redan?

Hej

Förlåt att det är lite dåligt uppdaterat här, men julkänslorna kommer lite i vågor så här tidigt. På onsdag har jag i alla fall planerat in en julshoppings dag på Gekås med mina två vänner Frida och Kajsa. Tänkte börja lite smått med julklapparna redan för att vara förberedd så att man kan njuta mer av julen sen :)

Kram på er!

Sticka?

Hej

Sitter med säsongens första förkylning och tänkte passa på att sticka lite! Så försöker hitta något lätt mönster på Hemmets journal men så kom jag på att ni kanske hade något bra tips? Vill göra en tjock och härlig höstsjal :)

Kram

Nu är det jul IGEN!

Hej

Alla galna julälskare där ute! Nu är det dags att börja sniffa på pepparkaksdegen och nynna på Busungarna igen! Jag ser att det har varit lite besökare här under den senaste veckan, det gör mig så glad att det finns fler där ute som är redo för en ny julsäsong även om det bara är September!
Sitter faktiskt ikväll och lyssnar på Celtic Womans julalbum och längtar en hel massa till lite julinspiration. För att peppa mig själv lite beställde jag Bamses julalbum och Juljournalen från min lillasysters jultidningar igår. Det kändes lite bättre.
Spånar också på om bloggen ska ha lite annat upplägg det här året, kanske :)

Kram på er alla och hoppas ni har en trevlig måndags kväll, själv ska jag se på Ullared så klart! ;)

RSS 2.0