Omni Cantus

Hej

Jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera, pinsamt värre! Hur som helst, fick vi besök i söndags av ett lucia-tåg bestående av vänner till min mamma och deras barn. Hallen fylldes av både Sankta Lucia och Staffan Stalledräng innan de gick vidare och det gjorde hela kvällen :) super mys!

Till helgen är det mycket jul som står på planeringen. Speciellt Omni Cantus julkonsert i Drängsereds kyrka kl 16.00 och 18.30, för er som bor i närheten borde definitivt komma och kolla. Jag var med i kören för två år sen och fick därför inte chans att se julkonserten "utifrån" så att säga, men detta året sitter jag och systeryster bänkade för att avnjuta lite härlig julmusik.
På Söndag kommer faster med kusiner för att hinna med en liten julfika innan julafton, mest för att fira Lillasyster som fyller år den 23:de :) För hoppningsvis ska det hinnas med att slå in de sista julklapparna också.

Kram

Kommentarer
Postat av: TinaGustafsson.com

Som du kanske ha sett så har min julblogg (Tina´s Jul) flyttat till www.tinagustafsson.com och jag har länkat till din blogg på denna sida http://tinagustafsson.com/julbloggar-som-ger-massor-av-julfeeling/



Känner du för att länka tillbaka så får du gärna göra det :-)



För att vara säker på att inte missa något jag skriver om julen så kan du Gilla denna sida http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374



Det skall bli så mysigt att börja läsa alla julbloggar igen, det har jag längtat efter i några veckor nu!



Ha det bra så hörs vi bland alla julinlägg :-)

2011-09-23 @ 00:48:46
URL: http://www.tinagustafsson.com
Postat av: Dani

Fin blogg! Är det dags att ta upp julbloggandet igen snart? :)

2011-09-23 @ 10:29:17
URL: http://www.julsajten.com
Postat av: Julklapparonline.com

Vill du vara med i listan Sverige bästa bloggare? Läs mer och anmäl dig på http://julklapparonline.com/bloggar-om-jul

2011-11-14 @ 19:34:50
URL: http://julklapparonline.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0